Primeur: online voorleeshulp Lees online  |   Afmelden
MORE museum voor modern realisme
PERSBERICHT 
TOPJAAR EN PRIMEUR ONLINE VOORLEESHULP
 
Museum MORE & Kasteel Ruurlo draaien topjaar. De verwachting is dat de twee locaties gezamenlijk uitkomen op 270.000 bezoekers in 2017.

Met de opening van Kasteel Ruurlo afgelopen zomer zijn de bezoekersaantallen van Museum MORE verder toegenomen. Kasteel Ruurlo stevent al binnen een half jaar af op 120.000 bezoekers. Museum MORE in Gorssel zal dit jaar waarschijnlijk afsluiten met 150.000 bezoekers. Museum MORE & Museum MORE | Kasteel Ruurlo zijn het initiatief van Hans en Monique Melchers.
 
Vanaf nu zijn Kasteel Ruurlo, het park en Oranjerie Ruurlo gehuld in kerstsfeer t/m 8 januari 2018. 
Perscontact Ellen van Slagmaat 06-46839746 press@museummore.nl
Download rechtenvrij persbeeld
PRIMEUR: ONLINE VOORLEESHULP
Museum MORE en Kasteel Ruurlo hebben als eerste museum in Nederland een tekst-naar-spraak-hulp op hun websites. Met een tool van ReadSpeaker kunnen websitebezoekers vanaf nu luisteren naar een stem die alle teksten van de website in het Nederlands voorleest. Hiermee biedt het museum een service voor mensen die moeite hebben met lezen, bijvoorbeeld vanwege dyslexie. Websitebezoekers hoeven niets bijzonders te doen en alleen op een voorleesknop te klikken. Kijk op www.museummore.nl en  www.museummore-kasteelruurlo.nl
Meer over ReadSpeaker
Facebook facebook.com/museummore
Contact